Handilstreytir og Haldstreytir

Betaling

Der modtages kun kortbetalinger med følgende kort: Visa, Master Card og American Express.  (Dankort kun ved kombinerede VISA/Dankort). Alle priser er i danske kroner inkl. moms (medmindre andet er angivet), med mindre at der er tale om personlig træning og online personlig træning. Dette er eks moms. 

Hvis et produkt afregnes med flere betalinger, vil dette tydelig fremgå lige inden godkendelse af betaling. Ved betaling i rater, gælder prisen, som oplyst på produktsiden, som automatisk bliver trukket på den angivne dato. Kvittering for trækket tilsendes pr. e-mail.

Ønsker du at ændre det kort delbetalingerne trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i fakturaen. 

Levering

Produkterne bliver kun leveret digitalt via e-mail, medmindre andet er oplyst i forbindelse med købet. Levering sker via adgang til online medlemsside med brugeroprettet log-in og adgangskode. Mistes koder til log-in, vil der på opfordring autogenereres ny adgangskode fra administratormodul, som sendes til den e-mailadresse, hvortil de oprindelig koder er sendt i forbindelse med købet. 

Reklamationsret

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, og er der ikke inden en time modtaget mail med log-in til produktet, kontakt da [email protected]. Dog vil nogle produkter, have indhold der leveres løbende i den periode, som er oplyst i forbindelse med købet. For forløb sker leveringen i rater som beskrevet under købet. 

Særlig opfyldelse: kunden skal oplyse korrekt e-mailadresse, for at modtage link med adgang til produktet.

Abonnementsløsninger

For abonnementer gælder, at du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Den månedlige abonnementsbetaling er for måneden forud og trækkes automatisk.

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til [email protected], eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. Ved opsigelse mister du adgang til det i abonnementet tilhørende indhold. 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos SØLVÁ.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget e-mail med link til produktet(erne). Dog frafalder fortrydelsesretten hvis varen er ibrugtaget, hvilket vil sige, at log-in er anvendt og/eller der er foretaget download af filer, billeder, pdf., lyd eller andet.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give mig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til [email protected] I din meddelelse skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot ikke at ibrugtage/følge link til varen uden samtidig at give mig tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal ikke sende din ordre retur til mig. Jeg vil deaktivere dit link samt slette din adgangskode til produktet. 

Reklamationsret

Oplever du problemer med det tilsendte link, send da en mail til [email protected] eller anvend hjælpfunktionen, når du er logget ind på selve produktet.

Persondatapolitik

For at du kan indgå̊ aftale med mig, har jeg brug for følgende oplysninger:

Navn, Adresse og E-mailadresse

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, samt at kunne supportere ved evt. bortkomst af log-in koder.

Når der indsamles personoplysninger via min website, sikrer jeg, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Som registreret hos SØLVÁ har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SØLVÁ via e-mail [email protected].

Copyright
Dette materiale er ophavsretsligt beskyttet og må ikke kopiere, gengives, videredistribueres eller deles via internet eller mail. Materialet er til privat brug for den, der har købt det, jf. oprethavsretsloven.